Dizimax Kanallarında Bu Akşam 02.11.2015

2 Kasım 2015 tarihinde eklendi, 1.341 kez okundu.
Reklam

Digitürk dizi kanalları, siz değerli arkadaşlarımız için bu akşamda kaldığı yerden devam ediyor ve sizlere en iyi filmleri izlemenizi sağlıyor.

Digitürk dizi kanalları, siz değerli arkadaşlarımız için bu akşamda kaldığı yerden devam ediyor ve sizlere en iyi filmleri izlemenizi sağlıyor. Digitürk’ün dizi kanalları sayesinde siz değerli arkadaşlarımızda zamanlarını çok güzel bir şekilde geçirebilecek ve sorunsuz olarak en iyi yayınları izlemeye başlayabilecekler. Digitürk Dizimax kanallarında bu akşam karşınıza şu filmler gelecektir.

Smallvılle Dizimax Sci-Fi Kanalında

Digitürk bilim kurgu dizilerinin tek kanalı olan Dizima Sci-Fi kanalında bu akşam karşınıza Smallvılle filmi gelecektir. Film saat 19:00 da başlayacaktır. Filmin konusu bir kadının sevgidiği adamdan hislerini gizlemeye çalışmak için psikolok yardımı almasını ele almaktadır. Filmde olaylar farklı gezenlerde gerçekleşmektedir. Süper güçlerin öne çıktı filmi bu akşam dizimax sci-fi kanalında izleyebilirsiniz.

Bıg Bang Theory, The Dizimax Comedy Kanalında

Digitürk komedi dizilerini izlemeniz için Dizimax Comedy kanalında bu akşam severek izleyeceğiniz Bıg Bang Theory, The filmini ekranlara taşımaktadır. Bıg Bang Theory, The filmi saat 19:00 da başlayacaktır. Filmde olaylar iki sevgilinin birlikte geçireceği geceyi ele alır. Birlikte bir gece geçirmek isteyen iki sevgili, planlar yapar ama arkadaşlarına yakalanır.

Ncıs Dizimax Vice Kanalında

Digitürk polisiye dizilerinin izleyebileceğiniz kanal olan Dizimax Vice kanalı, sizlere bu akşam Ncıs filmini izlemenizi sağlıyor. Sizlerde Ncıs filmini izlemek için bu akşam saat 19:00 da kanalımızı açabilir ve filmi izlemeye başlayabilirsiniz. Filmin konusu ise gizli bir şekilde öldürülen kadının, neden öldüğünü araştıran polislerin, buldukları ip uçlarıyla katili bulma çabalarını ele almaktadır.

Chasing Lıfe Dizimax Drama Kanalında

Digitürk dram filmlerinin tek adresi olan Dizimax Drama kanalı, sizlerin karşısına bu akşam Chasing Lıfe filmi ile çıkmaktadır. Chasing Lıfe filmini izlemek için saat 19:00 da dizimax drama kanalını açmanız gerekmektedir. Filmin konusu yeni evlenen bir çiftin, evliliğe alışma sürecini ele almaktadır. Adam evliliğinden umutludur ve mutlu olacağını düşünmekedir. Ama hiç beklenmedik bir anda korkunç bi olay olur. Filmin geri kanalını sizlerde dizimax drama kanalında bu akşam izleyebilirsiniz.

Dizimax Kanallarında Bu Akşam 02.11.2015
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
Reklam
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git