Arnavutluk İsviçre Maçı Canlı İzle Euro 2016

11 Haziran 2016 tarihinde eklendi, 1.500 kez okundu.
Reklam

Arnavutluk İsviçre Maçı Canlı İzle Euro 2016 Yayınları

Sürpriz şekilde Euro 2016‘ya katılan Arnabutluk ile İsviçre Fransa’nın Stade Bollaert Delelis Stadyumun da karşılaşacak. Arnavutluk İsviçre Maçı Hangi Kalanda, Arnavutluk İsviçre Saat Kaçta gibi soruları merak ediyorsanız yazımının içinde bu sorulara cevaplar bulabilirsiniz. Arnavutluk İsviçre Maçı Canlı İzle, ile yine bir yönlendirme olmadan, direk olarak saat 16:00 olduğu zaman Maçı Canlı İzleyebilirsiniz. TRT 1’de canlı olarak ve yayınlanacak olan maçı yine aşağıdaki bölümde de canlı olarak izleyebileceksiniz.

Arnavutluk İsviçre maçı ile EURO 2016’da A Grubu’nda Arnavutluk ile İsviçre, Lens şehrindeki Stade Bollaert-Delelis’de karşı karşıya geliyor. Avrupa Futbol Şamyionası (EURO 2016) heyecanı başlıyor. A Grubu’nda bulunan Arnavutluk ile İsviçre Stade Bollaert-Delelis Stadyumu’nda karşılaşacak. Peki Arnavutluk-İsviçre maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? merak edilen her şey!

Arnavutluk İsviçre maçı bu gün de heyecan dolu bir mücadele de sahne alacak. Euro 2016’da ev sahibi Fransa ile aynı grupta yer almakta olan Arnavutluk bu gün ile İsviçre, A grubunun ikinci maçında karşı karşıya gelecek. A grubunun ilk maçı ile Arnavutluk İsviçre heyecan dolu dakikaları gerçekleştirecek.

Arnavutluk-İsviçre Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Bu sene Euro 2016’da grup elemeleri başlıyor. A grubunda Arnavutluk ve İsviçre mücadele edecek. Arnavutluk-İsviçre maçı 11 Haziran Cumartesi günü TSİ saat 16:00 da başlayacak. Stade Bollaert-Delelis Stadyumu’nda oynanacak olan maç TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı İspanyol hakem Carlos Velasco Carballo yönetecek.

 

Arnavutluk İsviçre Maçı Canlı İzle Euro 2016
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
Reklam
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Sayfa başına git