Giriş ya da Kayıt Ücretsiz!
 Anasayfa > Makaleler > Arabalar > Mondeo
 
Takvim
Eylül 2008
P S Ç P C C P
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Kullanıcı Paneli
Merhaba Ziyaretçi
» IP: 38.103.63.60
Kullanıcı Adı
Şifre
Şifremi Unuttum
Kayıt

En son 5 Kullanıcı
sezar1978 zakomari_ alokas aras73 mubecceluygun

Online Kişiler
11

Online Kullanıcılar
0

Online Ziyaretçiler
11
01:   78.167.x.x
02:   Yahoo spider
03:   81.214.x.x
04:   78.175.x.x
05:   Google spider
06:   88.230.x.x
07:   78.160.x.x
08:   Yahoo spider
09:   88.244.x.x
10:   38.103.x.x
11:   Google spider

» Çoğul
2654289
» Tekil
283965
Ana menü
Arama
Siteye Giren Üyeler
sezar1978 01:10:46
magnumbora 01:44:52
haldun21 02:33:07
atiker 02:47:19
seritan 03:26:49
bukimbe 03:55:54
tedvatcatite 04:13:28
zakomari_ 04:21:39
alokas 05:22:57
aras73 05:36:21
Java Chat

Mondeo
24/01/2008 21:22 Admin 168
Mondeo Hakkında bilgi ve araba resimleri.

 
 

 
 

Ford C-MAX Ford C-MAX Ford C-MAX Ford C-MAX Ford C-MAX
Ford C-MAX cmax Ford C-MAX
 


  Dış Tasarım  
 
Yeni Ford C-MAX, çarpıcı görünümünü üstün sürüş özellikleri ile birleştirebildiği için 2007 Yılın Otomobili Ödülünü alan Ford S-MAX ile birçok ortak tasarım unsurunu paylaşıyor. Belirgin ön ızgara ile şekillendirilmiş ön kısım ve keskin çizgiler araca sportif bir görünüm kazandırıyor. Opsiyonel olarak sunulan panoramik cam tavan aracın içini ışıkla doldururuyor. Ve Ford'da ilk kez kullanılan LED teknolojisi. LED arka lambalar aracın belirli bir mesafeden kolayca görülebilmesini sağlarken ona modern bir hava veriyor.
  İç tasarım  
 
Modern ve esnek 5 koltuklu tasarıma hoş geldiniz. Yeni orta konsolu, lüks ve konforlu spor koltukları, ileri ve geri ayarlanabilen kol dayaması ile Yeni C-MAX üstün bir sürüş keyfi sunuyor.

Yeni tasarım Sony müzik sistemi ve MP3 çalar bağlantı soketi ile yolculuktan aldığınız keyif daha da artacak. Akıllıca tasarlanmış saklama gözleri ve esnek oturma sistemi ile Yeni Ford C-MAX sizin ve ailenizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak.
  Teknoloji  
 
Yeni C-MAX bir çok modern teknolojik özelliği de beraberinde getiriyor. Bi-Xenon farların üst kısmında yer alan şerit şeklindeki ışıklandırma aracın fark edilirliğini artırıyor. Arkada modern bir görünüm sunan LED lambalar uzaktan bile görünmenizi sağlıyor.

Titanium serisinde standart olan yağmur sensörü ve opsiyonel olarak sunulan, anahtara ihtiyaç duymadan aracınızı çalıştırabilmenize imkan veren anahtarsız çalıştırma sistemi (2008 yılında sunulacaktır) hayatınızı kolaylaştıracak.
  Güvenlik  
  Yeni Ford C-MAX, sizi ve ailenizi korumak için gerekli birçok aktif ve pasif güvenlik özelliğine sahip. Ford'a özgü Ford Akıllı Güvenlik Sistemi gerekli hallerde hava yastıklarından darbe anında katlanabilen pedallara kadar en uygun olan sistemi harekete geçirir.

  Tamamen Yenilenen İç Tasarım
 
İç tasarım da dış tasarım gibi tamamen yenilendi. Rahat ve vücudu saran spor koltuklar sayesinde keyifli bir sürüş deneyimi yaşayacaksınız. Yepyeni orta konsol uzatılmış kol dayanağı ve yeni tasarım el freni sayesinde daha fazla kullanım alanı yaratıyor.
 
  Modern ve Esnek  
  Modern ve esnek 5 koltuklu tasarıma hoş geldiniz. Yeni orta konsolu, lüks ve konforlu spor koltukları, ileri ve geri ayarlanabilen kol dayaması ile Yeni C-MAX üstün bir sürüş keyfi sunuyor.
 
  Keyfinizi Arttıracak Detaylar  
 
Yeni tasarım Sony müzik sistemi ve MP3 çalar bağlantı soketi ile yolculuktan aldığınız keyif daha da artacak. Akıllıca tasarlanmış saklama gözleri ve esnek oturma sistemi ile Yeni Ford C-MAX sizin ve ailenizin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak.
 
  Beklentilerinizi Karşılayan Yeni Ford C-MAX  
 
C-MAX, ondan bekleyeceğiniz tüm özellikleri sizlere sunuyor. Farklı yönlere ayarlanabilir koltuklar çeşitli kombinasyonlarda oturma ve yükleme olanağı sunuyor. Ayrıca opsiyonel olarak sunulan parçalı deri spor tasarım koltuklar yolculuğunuzun keyfini artırıyor. Yani sizin ve ailenizin bir otomobilden beklediğiniz herşey yeni C-MAX'te mevcut.
 

  Yeni Ön Tasarım
 
Yeni C-MAX şimdi hayran kalınacak sportif özelliklere sahip. Sert çizgiler ve ters trapezoid şeklinde tasarlanan geniş alt ızgara ile dinamik bir görünüm kazanan ön kısım aracın duruşuna katkıda bulunuyor. Yeni ön farlar, tek parça tampon ve dik konumlandırılmış sis lambaları da sportif görünümü tamamlıyor.
 
  Yeni Ön Far Tasarımı  
 
Yeni ve modern bir görünüm için tasarlanan ön farlar opsiyonel olarak sunulan bi-Xenon teknolojisini ve yenilikçi bir 'ışık şeridi'ni de içeriyor. Bi-Xenon farlar normal halojen farlara göre daha uzun mesafe ve yaklaşık iki kat daha yoğun aydınlatma sağlıyor.
 
  Yeni Arka Tasarım  
 
Arka tasarımda göze çarpan unsurlardan biri araca daha çarpıcı ve sağlam bir duruş kazandıran yeni tek parça tampon. Uzaktan fark edilmeyi kolaylaştıran LED arka lambalar modern bir görünüm sunuyor.
 
  Mavi Camlar  
 
Yeni Ford C-MAX'in görünümüne farklı bir stil katan modern mavi camlar ile herkes sizi fark edecek. Bu camlar yalnızca modern ve teknolojik Titanium serisinde mevcut
 

MP3 Bağlantısı
 
Orta konsolda yer alan MP3 bağlantı soketi iPod ya da MP3 çalarınızı aracın müzik sistemine bağlamanıza olanak sağlıyor. Sadece bağlayın ve müziğin keyfini çıkarın.
 
  Otomatik Yanan Farlar  
  İşte sizin daha konforlu ve güvenli seyahat etmenizi sağlayan bir özellik. Etraf kararınca otomatik yana farlar anında açılıyor.
 
  Yağmur Sensörü  
 
Yağmur yağmaya başladığında otomatik olarak çalışmaya başlayan sileceklerle sürüş keyfiniz kesintisiz devam eder. Yağmur sensörü, 6 farklı hassasiyet seviyesine ayarlanabilir.
 

  Aktif Güvenlik
 
Arkanıza yaslanın ve rahatlayın çünkü C-MAX sizi koruyacak akıllı aktif ve pasif güvenlik özelliklerine sahip. Ford Akıllı güvenlik Sistemi meydana gelebilecek kazaları anında önlemek için her zaman devrede.

Bi-Xenon farlar normal halojen farlara göre yolları iki kat daha fazla aydınlatıyor. Bu da yollarda sürücülerin sizi daha kolay fark etmelerini sağlıyor. Tüm bunların yanında, Yeni Ford C-MAX sizi ve
ailenizi daima koruyan sert bir gövdeye ve sağlamlaştırılmış yolcu kafesine sahiptir.


 
  ABS Fren Sistemi  
  Yeni Ford C-MAX'in her zaman çevik kalması için frenlerin tekerlekleri kilitlemesini engelleyen ABS çok önemli. ABS aracınızın sert frenlerde ya da olağan üstü koşullarda patinaj yapmasını ve kaymasını engeller.
 
  Elektronik Fren Dağıtımı (EBD)  
 

EBD fren gücünün tüm tekerlekler arasında dengeli dağılmasını sağlayarak daha dengeli bir
frenleme ve daha kısa duruş mesafesi sağlar.
 
  Elektronik Denge Programı (ESP)  
  Yeni Ford C-MAX'de opsiyonel olarak sunulan ESP sürüş esnasında ya da fren yapıldığında aracın kontrolünün kaybedilmesine sebep olabilecek şartları belirler ve otomatik olarak devreye girer.
 
  Ford Akıllı Güvenlik Sistemi (IPS)  
 
Yeni Ford C-MAX aktif ve pasif birçok gelişmiş güvenlik özelliğine sahip. Ve aracı sürekli denetleyen Ford Akıllı Güvenlik Sistemi ile bütün bu özellikler saliseler içinde aktif hale gelmek üzere tasarlandılar. Öyleyse, siz ve yolcularınız kapsamlı bir güvenlik sistemi tarafından korunduğunuzu bilmenin rahatlığı ile seyahat edebilirsiniz.
 
  Geliştirilmiş Hava Yastıkları  
 
Hem sürücü hem de ön yolcu tarafında tam boy ön ve yan hava yastıkları sunan Yeni Ford C-MAX, önde ve arkada perde hava yastıklarına da sahip.
 
  Aktif Gergili Emniyet Kemerleri ve ISOFIX  
 

Ön emniyet kemerleri hava yastıkları açılmadan 5-10 milisaniye önce devreye girer ve gerginleşir.

Arka yan koltuklar, çocuk koltukları için ISOFIX bağlantı noktaları* içerir.

*İsteğe bağlı olarak Ford yetkili servislerinde taktırılması gerekmektedir


 
  Geliştirilmiş Direksiyon Kolu  
  Direksiyon kolu bir kaza anında çarpmanın etkisiyle oluşacak enerjiyi emebilecek ve katlanabilecek şekilde tasarlanmıştır.
 
  Üstün Sürüş Özellikleri  
 
Enerji dolu sürüş özellikleri ile Yeni Ford C-MAX'i kullanmak bir harika. Kontrol kollu bağımsız arka süspansiyonları ve sert gövde yapısı sıradışı bir konfor ve ataklık ve daha düşük yol gürültüsü sunmasını sağlıyor.

EHPAS (Elektro-Hidrolik Destekli Direksiyon), yorgunluğu azaltan ve kullanım zevkini artıran sınıfının lideri bir sistem sunuyor. Yüksek hızlarda desteği azaltarak daha iyi direksiyon hissi ve hassasiyeti sağlıyor. Park ederken ek manevra yeteneği sağlamak için daha hafif ve rahat.

Teknik Özellikler
 
Motor
1.6 Duratorq TDCi
 
Motor hacmi
1560
Şanzıman
Durashift 5-ileri düz vites
Motor gücü (PS/dd)
109/4000
Maks. Tork (Nm/dd)
240/1750
PERFORMANS
 
Yakıt tüketimi
 
Şehir içi
6,3
Şehir dışı
4,1
Ortalama
4,9
Hız
Maks. Hız (km/s)
185
0-100 km/s
11,3
-   
Yorum Yok.
İsim
Email
Yardım
Saat
Yeni Proğramlar
Yeni Haberler
Basbakan Maasini Dagitacak
Kubada atesli kizlarla paraniza aska cevirin
Seks arkadaslik sitelerinin gercek yuzu
Youtube Tum dunyada kapanacak.
turk hackerler is basinda
Yokohama Dev Akvaryumu Video
Japon papagan evinin adresini veterinere soyledi
Sigara yasagi basliyor
Anket
Mesajlar
İsim
Mesaj
Arayüz
Google Reklam1
2008'de seçim olsa kime oy verirsiniz
AKP
CHP
DP (DYP)
DSP
MHP
Avatan
Diğer
Sonuç
(75 Yorumlar)
 
Bana Ulaşmak için MSN : [email protected] msn'adresinden ulaşabilirsiniz

2008 secim - 2008 Secim Anketi  Türk Siyasi karikatur

Not : Bu sitedeki materlerlerin hiç birisi siteye ait değildir. Hepsi altıntıdır. Site ait bir veriyi çıkarmak isterseniz email/ msn : [email protected]

https://TRBILGI.NET     Google bot last visit powered by Scriptme

16=4=8= 27.00 YTL + 200 YTL 42 peso + 600 +400  peso 1 women 100$ + kitchen 100$ home 50$ 3w 300$+ k100$+h50$  = ( 450$ 1 monthly all expenses)  XML ve PHP

MemHT Portal is a free software released under the GNU/GPL License by Miltenovik Manojlo